Liveblogg #2

Nu sitter vi här igen, hos Jojjo aka Kameramannen (han med den grymma lägenheten). Vi lirar Fifa 10 och klunkar bira som fasiken!

Nu ska vi spöa.. Bolton! Dom ligger näst sist, så får vi spö nu ska både jag och robin GÅ hem från Norrköping. Hörs :D

såååå jaa nu slog vi det fucking jävla Bolton med 2-1 och gick högst upp i tabellen :D och nu ska vi möta Stoke och spöa skiten ur dom med :D
hörs :D

Skönt, vann med 6-1 och nu ska vi möta tabelltvåan Everton på bortaplan. Nu ska vi stärka våran förstaplats! :D
Bärsen går åt och efter den här matchen äre kanske dags för lite "under-fläkten-grillade"-hamburgare :D

Btw, lämna gärna en kommentar när ni har kikat klart här ;)

Här är ett par bilder från kvällen, det kommer mer!


yeees vi slog Everton med 4-1 och ligger kvar på första platsen :D vi leder med 6 poäng från tvåan.
nu ska vi möta sunderland och spöa skiten ur dom :D hörs!

och vad tror ni hände då??? joo vi spöa skiten ur sunderland med 9-2 det gick skit första period med 2-2 men i andra slog vi till med 7st mål till :D så nu ska vi möta liverpool och förhopningsvis slå dom med, för då leder vi med nio poäng :D och vi har 10 matcher kvar att spela. men det klarar vi :D fortsätt följ oss så ska ni se :D

hörs!

komentera gärna :D vore roligt! ;P


grabbarna grus som spelar och DRICKER bärs och "äter" :D

Ps: kommentera :D


som ni alla ser så leder vi med 6 poäng :D och vi kommer vinna nästa med :D så vi ses tills dess :D

hörs :D

ps: komentera :D


Some serious shit alltså.

Fredag eller lördag = fisketur.

Just denna fisketur = prova beten från Mieko.

Prova beten från Mieko = RECENSIONER!

 

Vi ska alltså ut och provfiska lite wobblers och spinnare från Mieko och förhoppningsvis ska vi inte vara totalt värdelösa, utan kanske lura lite gäddor!

Vi lär väl fiska mer med betena innan isen lägger sig, men det blir ändå lite korta recensioner efter den första turen.

Nu har ni alltså något att se fram emot. Om det nu är någon som läser, men enligt statistiken äre ju det, höhö. Tänkte såhär.. Ni som läser, kan ni inte ta och slänga in en kort kommentar och kanske skriva vilka ni är?

Vore jävligt trevligt :)

Inom en snar framtid ska vi "the fuckers" slänga in lite fakta om oss med. Håll ut.

 

Innan jag publicerar detta skulle jag bara vilja hälsa till den andre fuckern, Robin. Hoppas du har det skoj på jobbet. HAHA! :D

Nu ska jag göra något.. Äta limpa eller.. ja.. så..

Hörs :D

 

 


"Vi hade iallafall tur med vädret"

I lördags var vi, som vi tidigare skrivit, ute i bushen och försökte lura lite regnbåge. Kan börja med att svara lite kort på frågorna som jag så fint formulerade i det tidigare inlägget.

"- Kommer Robin få sin första båge?
- Blire bottenmete eller flötmete?
- Är bågarna sugna på mask, majs, räka eller powerbait?
- Kommer Jojjo frysa?"

Nej.
Båda.
Allt. Typ.
Nej. Tror inte det.


Vi började med att fort som fan få igång en fin eld, och det gick väl rätt bra när vi slog våra kloka (?) huvuden ihop. Eller nej, nu ljög jag.. Omedvetet. Vi började såklart med att slänga i våra tackel, och det fick bli flötmete till en början.


Efter en tids misströstan och mycket vankande fram och tillbaka.. Och mycket kaffe.. Lite mackor.. Skön musik i vindskyddet.. Osv osv. Till slut var det dags för Robins flöte att snabbt dyka under ytan, ett par gånger. Fanns ingen chans till mothugg, och fisken simmade vidare efter att ha pillat på masken lite lagom retligt.

"Fan då fisken, kom igen.."


Klockan gick, rätt fort. För fort. Började fixa lite hamburgare och hoppades på att en klassiker skulle inträffa, "fisken måste ju såklart hugga när vi äter!"

Högg fisken när vi åt? Såklart inte. Men det dröjde inte så jävla länge innan Robin hade hugg igen, och nu hade vi bytt till bottenmete. Mask, räka, majs, powerbait. Uppdukad festmåltid för fisken. Som sagt, försiktiga hugg som förra gången, och även denna gång smet regnbågen iväg innan mothugg var möjligt. "Va fan är felet?"

 

Tiden fortsatte att gå åt helvete för fort, och det högg lite smått då och då. Men tydligen var lördagen den 14:e november årets soffliggardag för regnbågarna. Hur bra tajming och hur snabbt mothugg var man tvungen att ha? Inte fan vet jag.. Eller, nu vet jag. Men inte då. Ni fattar.

Det gick en stund, sen kom nästa minihuggperiod då "något" nere vid botten låg och smuttade på min mask/majs-preparerade krok. 2-3 småhugg åt gången. Flera gånger. Mitt tips på vilken art som var boven i dramat var, rudan. Den jäveln.. You are fucked.

"Kom igen, hugg en gång till. Då jävlar."

Efter att mitt tålamod utsatts för någon sorts av megaprov (kändes det som), så kom de frenetiska små huggen igen. Nu jävlar i helvete gäller det! MOTHUGG!

Första tanken: "Fan, det är en ruda." Andra tanken: "Det måste vara en ruda.."

Sen, efter en.. ja, det kan väl inte kallas fight.. Fisken kom iallafall upp, och det var ingen ruda. Det var en regnbåge som ingick i kategorin SMALL. På gränsen till EXTRA SMALL. Hade jag inte pröjsat för fiskekortet hade jag släppt tillbaka den utan att tveka. Nu får det helt enkelt bli en god liten mumsbit någon dag framöver.

 

 

Resultatet blev alltså en regnbåge. Ibland går det bra, ibland mindre bra. I vilket fall som helst var det skönt att komma ut, och jävligt skoj att Jojjo (med den grymma kameran) hängde med och fotade och filmade! Här nedanför slänger jag in lite blandade bilder från dagen!

 


 

 

 

 

 

Sist, men absolut inte minst, en bild på kameramannen Jojjo!

(Trumvirvel)

 

Det finns mycket bilder som inte är med här, men det får ni se någon annan gång. Kanske även slänger in nåt litet filmklipp här, när allt är .. fixat.

Hörs!

 


Tankar inför lördag.

På lördag är det alltså dags för lite regnbågsfiske, som några säkert redan har läst. Är riktigt sugen, och igår var jag och Robin där och kollade läget. Såg kanoners ut! De tankar som rör sig i min, ibland produktiva hjärna, är bland annat:
- Kommer vi frysa ihjäl?
- Kommer vi åka hem utan fisk?

Nae.. Skämta bara. Lite mer positiv är jag faktiskt.

- Kommer Robin få sin första båge?
- Blire bottenmete eller flötmete?
- Är bågarna sugna på mask, majs, räka eller powerbait?
- Kommer Jojjo frysa?

Och så till den kanske viktigaste frågan av dem alla.

- Hur mycket kaffe krävs för att klara dagen? :D

Strax innan 08.00 på lördag morgon står Jojjo och troligen fryser skiten ur sig på en busshållsplats. Då kommer vi, fort som fan, slänger in honom i bilen. Sen är vi samlade, två fiskare och en "kameraman". NAJSSSSSSSSS!

Förresten, har fått en avi från posten. Kan det vara lite beten som ska recenseras? Kan inte minnas att jag beställt något annat. Antingen är det beten eller så är det en fet brevbomb som väntar på mig. Men, kan inte heller minnas att någon har hotat att bomba skiten ut mig, så det är kanske beten trots allt. NAJSSSSSSSSSSS igen!

Hörs :D

Kommande shit!

Senaste tiden har det varit rätt dåligt med fiske från våran sida, men det kommer.. Lugna er.

Lördagen den 14 november kommer vi dra iväg och fiska regnbåge, och med oss kommer Jojjo (han med den sköna lägenheten i Norrköping). Han sliter med sig en kamera och lite grejer, som kommer användas till ett projekt som blir klart i vinter, typ.

Dagarna innan den 14:e lär väl innehålla något i fiskeväg. Så isåfall kommer bilder och grejer läggas in.

JUST JA! Eeh.. Jag (Jeppe) var och metade lite häromdagen, ensam.. (Robin jobbar ju hela jävla dagarna). Men iallafall, fisket gick dåligt, men det var väntat. Men lite snygga bilder tror jag att jag lyckades ta, nu ska jag bara hitta sladden till kameran..

HÖRS :D

The old fishing car ;D Ja där har vi den gamla jettan :) den gamla fiske bilen innan jag köpte saaben :)

ja vad kan man säga? den gick ju som ett spett :D "eller hur jesper".

Inte under 100 km/h det va det ultimata det :)

Den turboladdade dieselmotorn gjorde vad den skulle :D

 

saaben är tyvärr ur funktion just nu med "typiskt"

körde på ett j***a rådjur i 90 blås så det vart lite att göra

med fronten. Men nu är en ny spoiler beställd så det ska nog fixa sig :D

Så till sommaren kommer den tillbaka med ny front och lite mer kräma i motorn :D

Det va nog allt tillsvidare så vi hörs :D

Hej!!!


RSS 2.0