ÖH, läsare!

Vi har som ni kanske vet statistik över hur många som läser. Det vore najssss om ni som läser kunde kommentera, kanske skriva vad ni tycker.. Bra eller dåligt, det spelar ingen roll! Skriv förfan, vi länkar till eran blogg om ni lämnar ut eran bloggadress.

Måste kila, ROBIN SKA PÅ HÅLET.. den jäveln. fyfan.

Hörs!

jojjo

Johannes Öjring, JAG och JESPER har sagt till varann att det inte ska bli någon whisky på roadtripen :) för du blir alltid så jävla full :) och vi hoppas att du klarar körkortet så jag och jesper kan dricka bärs och fiska och du kör, HAHAHAHAHA "snork"

men på tal om annat!

Jag och jesper, vi hoppas på att jojjo längtar lika mycket på sommaren "våren", som vi gör, när isen är borta och vi kan börja håva upp lite firre :) jojjo är väl inte lika sugen på de men jag och jeppe är i alla fall det :) vi tycker isen ska bort och vi kan börja fiska på riktigt så ska ni få se vad fiske är era fuckers!!!! som sagt fortsätning på filmen kommer efter sommaren och det kommer bli skit grymt finns ingen som slår oss!!! Till sist, Jojjo kanske inte är så intresserad av fisket, men han är iaf en jävel på att ta bilder och filma, och det lär väl intressera honom lite! Vi antar att han längtar lite iaf. Vi fiskar, han dokumenterar. Kan inte bli bättre. BÄRS HERE WE COME!

MEN MEN SUG PIIIIP SÅ HÖRS VI, VI SKA DRICKA BÄRS

HÖRS!!!

När isen försvinner..

... har vi många betesrecensioner att göra! Vi har en bunt wobblers från både Mieko och Wobblerbutiken som ska provfiskas, och då får ni veta allt som bör vetas om de olika betena!


Mål 2010!

Under 2010 kommer det hända hur mycket som helst, bara så ni vet jävla FUCKERS. Vi har satt upp några mål som vi lätt kommer klara av.. Finns ingen anledning att tvivla.

- Ta abborre över kilot i "the secret lake"
- Ta gädda över 6000g i samma "lake".
- Ta Gösen i Mäseln.
- Dra iväg på en 7-dagars Fiske-Roadtrip.
- Förlänga vår film med med årets material.
- Under Roadtripen tänkte vi även svänga förbi Norge när vi ändå har vägarna förbi.
- Köpa en halvgrym kamera.
- Tjacka en båt till "secret lake".
- Fixa lite fräscha kläder, Finspångsfiske-style.
- Fixa ett nytt namn för vårat lilla team. 
- Eventuellt köpa en dyngful bil till Roadtripen.
- Johannes "Skägget" Öjring har även ett litet mål, fixa körkort :).
- Köpa mer utrustning.
- Börja jerka. HÖHÖ.
- Börja meta lite mer seriöst och ta lite nya arter.

Snart kommer det även komma ett litet gästinlägg här i bloggen, vem som bloggar få ni se, assholes.

Nu ska vi kolla på en värdelös fiskefilm, mycket sämre än våran.

HÖRS.

Isfiske, vurpor och ärtsoppa!

Innan själva rapporten börjar så måste jag få säga att när vi fiskade, så var det ca 10 cm blask ovanför isen. Detta kommer att ha en rätt rolig betydelse för resten av berättelsen!

Isfiske på gång igen. Denna gång var det Jeppe och gamle Rauka (snålfiskarn) som var ute och gjorde Mäseln osäker. Det började skitdåligt, allt gick sämst och inget hände. Vi hade allt färdigt vid 07.45-snåret och det första hugget kom vid 09.00. Tyvärr så smuttade bara gäddan på mörten lite grann innan han drog tillbaka ner i mörkret. 

Vi snackade, käkade, drack kaffe.. Vi gjorde allt för att gäddorna skulle orka hugga igen. Väntande på 10-hugget. Nothing. Väntade på 11-hugget. Nothing. MEN! 10 minuter efter 11.00 högg det, och Rauka dyngsprang mot hålet! 10 meter ifrån hålet så hände det.. Rauka trampade igenom blasket och ramlade rakt ner i isen. Jag (Jeppe), som kom strax efter, började såklart dyngskratta åt Rauka, men glömde bort fotarbetet, och på ungefär samma ställe drog även jag på världens vurpa rakt ner i isen. KUL. Men gäddan kom iallafalll upp. Den var inte stor, men det var en början! 

Vi satte oss ner och förväntade oss samma grej igen, vänta, vänta och återigen vänta. Men 10 minuter efter hugget kom nästa sköna gädda, i samma hål! Denna gång var det min tur, och nu klarade vi oss även utan vurpor. Två gäddor avklarade.

Ärtsoppa, kaffe och lite kakor var det som gällde efter detta. Även lite prick-kastning på en yoghurtburk (Jeppe vann). Efter en stund kom nästa hugg, och det var Raukas tur igen. Problemfritt även nu, och ytterliggare en gädda fick uppleva hur det är att vara ovanför isen.

Tyvärr blev det sista hugget för dagen, men med tanke på hur det började så var det ändå godkänt. Rauka slet även upp ett par abborrar på slutet, när vi stannade för att pimpla lite.

Vill bara göra alla uppmärksamma på att Jeppe och Robin har knåpat ihop en fiskefilm. För er som vill och har tillräckligt bra bredband så finns den att tanka hem på: http://www.megaupload.com/?d=1R65ZR4R

HÖRS!


RSS 2.0