ööl & fotbollskväll

tja alla läsare! görs? ne inte fan vet jag :) HAHA

kvällen.

 • kvällen (dagen kl 3) började med att jag och jesper satte upp en tv på sovrumsväggen (LYX).
 • sen när vi va klara med kablar och all den skiten så va det äntligen dags för vårt älsklingslag ARSENAL!!!!!!! på canalplussport 2 och vad fan gör dom då? jo dom missar skiten mot birmingham och får med sig 1-1 JÄVLA SKIT!!!
 • så vi va tvungna att se united lite och vad fan tror ni händer där då? jo dom fan vann med 3-0 eller nått liknande, men vem fan bryr sig ARSENAL kommer dyng vinna allt!
 • när vi märkte det så va vi tvungna att starta FIFA 09 med ARSENAL såklart. =) och spöa ett par lag.
 • dom lagen som åkte på dyngspö är "Frankrike,Hannover och Italien"
 • frankrike tog ledningen direkt och gick från det till 5-1 då vart robin skit förbannad och starta om. då vart det genast mycke bättre vi dyng slog dom med 4-0 =) (ARSENAL ÄGER)
 • vi gick över till Hannover och där behövde vi fan inte starta om för vi vann med 1-0 =) (vilka soppor)
 • sen kom finalen mot (fucking) Italien, och Italien vann med 2-0. Spelet startades då om på nåt konstigt sätt, och andra matchen vann ARSENAL med 2-0, höhö. Kan bara tillägga att under första matchen när vi förlorade blev det av någon anledning ett hål i bordet, på Robins sida.. Det hände nåt.. Mysko äre iaf!
 • Tidigare under dagen har Robin inhandlat nya bromsar till Saaben för 3000 pix, och nu står han helt plötsligt här med ett trasigt bord i vardagsrummet. INTE NOG MED DET, han ska köpa ny front till Saaben (4400 pix UTAN lack). Tur att han är en rik snickare + fiskarkompanjon.
 • Så nu sitter vi här.. slurpar whiskey (JOJJO, vi SLURPAR inte HÄVER) och det är Robins whiskey, skönt för Jesper. En och annan bärs slinker ner med.. (Robins öl, tur för Jesper).
 • Nu har vi även ringt och kollat läget med en snubbe, så snart är isen heeelt borta från ån där vi ska fiska Regnbåge! NAJSSSSSSSSSSSSS!
 • Btw, nu ska vi kolla på en fiskefilm, som är mkt bättre än alla andra. Ett litet tips till er läsare: Kolla länken i ett inlägg vi skrev för ett tag sen. Vill ni ha högklassig underhållning, så tanka hem våran fiskefilm ;).
 • Btw igen.. Tycker nån av er att filmen är så jäääävla bra, så kan vi skicka en RIKTIG film till er, för en liten slant, 50 spänn :P. Haha :D

                                  
Sådär ska det se ut, och alla nu United-fans, det kommer se ut så efter den RIKTIGA säsongen med! (ta bort Everton)

Hej, vi festar.Bärs, here we come! HÖRS!


Litet men naggande gott gästinlägg!

Vår kära vän och kameraman Jojjo har knåpat ihop en söt liten text med hans tankar kring Jeppes och Robins fiske. ENJOY! Och ni... ger ni inte beröm till Jojjo i kommentarsfältet, då jävlar... 


"Snö, regn, vind, sol, kyla.. Det verkar som det inte riktigt spelar någon roll..
Skulle vi ha tropiska stormar har så skulle dom ändå sitta där i båten, dra upp fisk efter fisk. Det skulle krävas en hel del om jag själv skulle sätta min fot utanför stadsgränserna så fort temperaturen lägger sig under nollan.

20-25 grader, en brassestol, lite mat och dryck, gärna någon sorts wi-fi tillgång, under dygnets gyllene timme en solig dag.. då kan jag tänka mig och ställa mig framför kameran istället för bakom och ge fisket en andra chans.
Tills dess ägnar jag tiden till att dokumentera två väldigt duktiga fiskare (ingen snö, inget slask.)"

                                                                                         


Vi tackar Jojjo för detta eminenta lilla gästspel här på bloggen, vi hoppas på en repris när vårfiske är igång!

HÖRS!


RSS 2.0