Snabbtur

Igår var vi ute en sväng på Mäseln, gick kanon. INTE. Jävla skit. Riktigt dåligt fiske, som det har varit under hela hösten.
Alla ni som tycker att det ska blåsa lite lagom och vara kallt i vattnet för att fisket ska fungera bra. Åk till Mäseln, så får du motsatsen bevisad. I Mäseln är det solsken, vindstilla och 25 plusgrader som gäller. PUNKT SLUT.

Jaja, det blev inte helt resultatlöst. Två snipor fick syna insidan av båten. Tyvärr har vi inga bilder på monstren, då vi glömde kameran hemma. Men ni överlever nog utan bilderna ;).

Längre inlägg och lite najsiga bilder kommer efter nästa fisketur. Om vi får fisk det vill säga.

Hörs :D

Live-rapportering!

Just nu befinner vi oss i en skön lägenhet i Norrköping, och fan va vi lirar Fifa 2010. Går sämst, men volymen är på max och stämningen är på topp. Nästa match är mot Portsmouth och.. vi ska väl ta och vinna nu.

Några bärs har det blivit och mer ska det bli, HEHE.Nu jävlar är det match på g! Snart kommer resultat och grejer. (sköna bilder kommer även läggas in snart..)Det blev VINST med 4-2 och vi klättrade lite i tabellen! Har glömt att säga att vi spelar med Arsenal :).
Vi skrek, skrek och skrek lite till, fyfan vilken skön vinst! Nu ska vi spöa skiten ur Wolverhampton, hörs snart :D
Föresten, bärsen flödar! :D
Föresten nr2: Dagens visdomsord: Det kan inte gå sämre än dåligt.

Halvtid, 1-0. AAAARSEEENAAAAL!Lite mer bärs har förbrukats, och vi vann med 2-1! Vilken spänning, avgjorde i 85:e minuten!
Nu ska vi ta och vinna mot... Jojjo, säg då.. BOLTON! Nu jävlar..
Vinner vi går vi förbi Man Utd i tabellen! :D3-0 blev det till slut, och det var fanimej i underkant. Stolpskott och tre bortdömda mål (Jojjo missade även ett friläge för han var tvungen att ÄTA CHIPS, skapligt). Nu ligger vi femma i tabellen och nu ska vi dyngspöa Stoke.
FAN va bärs det går åt ...Blev inget dyngspö mot Stoke. 1-1, vilken besvikelse.. Nu möter vi Everton som ligger 2:a. Nu jääähääävlar.Det blev spö. Fan.
Gårdagens tur "tur och.. tur?"

Vi var vid en okänd sjö mitt ute i urskogen och det gick inte så där jävla skitbra om man säger så :). Det var kallt och halvmörkt och vi fick en liten snipskit.

Robin lyckades inte så jävla bra tyvärr. Han fastnade i samma jävla träd 3-4 gånger och blev av med en jigg, en spinnare, två taffsar och en meter lina. KUL!

Med andra ord: Kvällen sög.

Här är en bild på Robins spinnare (inringad) och en liten bild på den mäktiga snipan

Och här kommer en bild på den ultimata fordonet när det gäller att ta sig fram i skogen..Senare under kvällen/natten kommer vi uppdatera bloggen med icke-fiskerelaterade bilder, höhö.

HÖRS :D

mäselngädda


Årets nyhet!

Kollar ni på den här länken så fattar ni kanske vad jag menar. Gös! I hemmavattnet Mäseln!

Känns som det kan behövas. Gösbeståndet i Mäseln är fan nästan obefintligt. Jag har lyckats fått EN gös under mina 7-8 fiskeår där. Alltså.. Jävlar vad kanoners! :D

ROBIN!! Om 2-3 år, wohohohohooooooj vad det ska bändas Gös!
Då kanske det ser lite annorlunda ut än på bilden här nere, istället för att dricka bärs HELA jävla tiden kanske du fightar Gös ;).


I bakgrunden sitter en av mina bröder och fiskar. INTE dricker bärs, Robin.. :D

Skämt åsido.

Årets nyhet, lätt.

Någon dag framöver kommer det lite nya inlägg+bilder från vår kommande fisketur, håll ut sålänge!

Hörs!
Två sorters snålfiske ;)

Var ute några timmar idag, och båtpolare idag var inte Robin, utan "gamle Rauka".
Det började med att jag fick en liten liten snipa, men efter det var det totalt dött. Vi provade allt.. Spinnare, wobbler, skeddrag, jigg osv.. Men som sagt, totalt dött. Detta var dagens första snålfiske.

"SJÖJÄVEL"

En hel del svordomar och annat skitsnack tog upp tiden som egentligen var tillägnad gäddorna. Men, vill de små rackarna inte hugga, fine. FINE! Jävla...

Drog ett nytt varv på sjön, och detta var den sista rundan innan det var dags att dra hemåt. Vi stannade i en liten vik, där jag hade fått den lilla lilla snipan i början av turen. Rauka drog på en Reflex-spinnare och fick rätt snabbt en liten gädda. Ett par kast efteråt tog han en till i samma storlek. Där stog jag och dängde som en idiot med ett gammalt skeddrag, och så står han och håvar upp fisk med spinnaren. Smart som man är så byter jag till spinnare jag med. Får inte ett skit. Typiskt.

Nu kommer vi till dagens andra snålfiske. Vi driftar längs en vasskant och Rauka råkar kasta upp sin spinnare i ett träd som sticker ut ovanför vattnet. Samtidigt ser han en wobbler som hängder och dinglar på samma gren. Han tar en fet gren och kastar den på wobblern, som lossnar och flyger ner i vattnet. Tur att det var en flytande wobbler, skulle det visa sig.

"Fan, ska nog ta och prova den här" säger Rauka och knäper dit wobblern, som var av märket Bomber, på taffsen. Kastar, kastar, kastar, kastar.. Tillslut får han en gädda på sitt hittegods, och denna gång var det ett lite större exemplar på några kilo.

Snålt :)

Tyvärr blev det inga bilder tagna, då vi inte hade någon kamera ;).


Hösten i övrigt

Nu har vi då startat bloggen som ni kanske har märkt och sakta men säkert kommer den fyllas på med sköna grejer.. Under hösten har vi vart runt i skog och mark och viftat som idioter med spöna, och här tänkte vi lägga in några bilder som innehåller annat än fisk. Enjoy! :)

grymma bilder, men lite oseriös måste man få vara ibland..
Speciellt om fisket går dåligt.


Fiske är sexigt!

Hörs! :D
Länkar

http://fiskelankar.se/ - Länkar till fiskeföreningar i alla våra landskap. Har även nu ett forum som behöver mer aktivitet! Registrera er!17 oktober

Idag blev det en tur på Mäseln, kallt som fan och stormvindar..Gäddorna var lite sega, trots det oerhört perfekta fiskevädret (tack alla proffs). Men dessa två små rackare hjälpte tillsammans med kaffet till att värma lite grann.
Det måste bli bättre nästa gång, lär väl knappast gå sämre iallafall.

Hörs!

Videotest


The Fuckers

              
             Motherfucking ROBIN                                       Motherfucking JESPER

RSS 2.0